вторник, 23 августа 2022 г.

Найкрасивіші місця для відпочинку в Карпатах (фото)

Для тих, кому подобається милуватися красою природи та підніматися у гори, ми зробили добірку місць в українських Карпатах, де обов'язково варто побувати.

Карпати, Україна

Гора Вухатий Камінь. Її схили дуже мальовничі. Хитромудрі зображення, намальовані невідомим художником, ще називають церквами. Шанувальники природної краси оцінять чудові панорами, що відкриваються звідси.

Свидовецький хребет. З нього відкривається один із наймальовничіших пейзажів Карпат. Вінчає хребет гора Близниця. Її висота 1883 м. На напрямку Свидовця проходить багато туристичних маршрутів.

Озеро Несамовите. Високогірне озеро "забралося" на висоту 1750 метрів. Воно льодовикового походження, обрисами нагадує Антарктиду. За легендою, на його дні спочивають грішні душі. Тому не можна в ньому купатися та кидати каміння.

Гора Шпіци. Шпиці ніби притягують до себе негоду. Хмари тут люблять поплакати та вилити весь свій смуток. Химерної форми скелі вінчають вершину Шпіци. У тиху погоду видно гори-сусідки: Бребенескул, Вухатий Камінь, Дземброня, Туркул, Петрос.

Підбірка фотографій:


Українські Карпати

фото Карпати

природа Карпат

гори, фото

Україна, фото

Українські Карпати, фото

фотографії українських Карпат

Карпатські гори

гірські пейзажі





Комментариев нет:

Отправить комментарий